Retourbeleid

Herroepingsrecht & Retouren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, zolang het product ongeopend en ongebruikt is. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de leverdatum.

LET OP!
Voor het beoordelen van verbruiks- en/of hygiëne producten en tools (zoals shampoo, huidverzorging, make-up, tanning, stylingproducten/tools etc.) is het niet toegestaan om de verpakking te openen en/of het product te gebruiken. Het uitgangspunt hierbij is dat de klant het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij/zij dat in de winkel zou mogen doen. De klant is aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan die verder gaat dan toegestaan. 

RETOURPROCEDURE

 • Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je: binnen 14 dagen een bericht te sturen dat je het product retour wil sturen.
 • Retouren kunnen opgestuurd worden naar:
  L-entourage
  Koestraat 16 
  3811HK Amersfoort
 • Indien het pakket niet compleet is, of er zijn problemen rondom de levering dan dien je dit binnen 48 uur na ontvangst te melden.
 • Klopt je bestelling niet? Geef dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons door, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@l-entourage.nl of bel naar +31 (0)6 48141111 en vermeld hier duidelijk jouw naam, ordernummer en de items waar het om gaat.
 • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor rekening van de klant. We raden aan om het verzendbewijs goed te bewaren. Betreft het garantie, dan sturen wij je een retourlabel nadat het defect is gemeld.
 • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
 • Je ontvangt het bedrag inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) binnen 14 werkdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen.
 • Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.
 • De terugbetaling zal plaats vinden wanneer wij de goederen hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat de producten retour zijn gezonden.